Çukur'da beklenmeyen ayrılık herkesi üzdü!!! O oyuncu artık dizide yok!

Ahmet Yayla
By -
0

 Çukur'dan Selim neden ayrıldı? Öner Erkan çukur dizisinden ayrıldı mı neden ayrıldı?

Çukur'dan Selim neden ayrıldı?
Çukur'dan Selim Öner Erkan ayrıldı mı neden ayrıldı?



Show TV ekranlarının uzun süredir devam eden dizisi çukur'da hiç beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Dizinin 23 Kasım 2020 pazartesi günü yayınlanan bölümünde Selim diziden ayrılıyor mu sorusunu herkese sordurdu.peki çukur dizisinden Selim ayrılıyormu Selim diziden çıkıyor mu işte merak edilen sorunuzun cevabı haberimizde...

Çukur dizisinin Selim karakteri diziden ayrıldı
Öner Erkan çukur dizisinden ayrıldı


23 Kasım pazartesi günü yayınlanan bölümünde çok güzel sahneler izlendi,çukur dizisi hayranları özellikle yamaç'ın yapmış olduğu planları izlerken hayranlık içinde ekranı kilitlendi. Dizinin bu bölümünde yamaç'ın annesinin kendisine eve davet etmesi ve Selim ile cumali'nin aynı sofrada bir araya gelmesiyle çok duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Yamaç erdenet ailesini bir şekilde kıskaca almayı başardı ancak erdenet ailesinin pis işlerini yapan Çağatay erdenet boş durmuyor ve yamaç'ın her yaptığı hamleyi karşı bir hamleyle cevap vermeye çalışıyor. Kardeşi ogedayı bile öldürmeyi göze alan Çağatay erdenet 22 Kasım pazartesi günü yayınlanan çukur dizisinin son sahnelerinde Selim'i seçerek güle güle Selim dediği görülüyor bu görüntü acaba Selim'i vurdurup öldürecek mi sorusunu da akıllara kazıdı.

Öner Erkan çukur dizisinden neden ayrıldı?
Çukur'un Selim'i diziden ayrıldı


Ama her ne olursa olsun Selim koçovalı çukur dizisi 4 sezon 13 bölümünde diziden ayrılıyor.Selim koçovalı karakterini oynayan Öner Erkan diziden ayrılacağı kesinleşti 13bölüm ile birlikte artık çukur dizisinde yer almayacak. Bu

Öner Erkan çukur dizisinden sonra yeni başlayan bir başkadır dizisi oyuncuları arasına dahil olmuştur bu dizide de çok başarılı olan Öner Erkan mesleğini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor kendisine yeni projeler de başarılar dileriz.



Öner Erkan kimdir kısaca biyografisi,

1980 İzmir doğumlu olan Erkan, 1.85 boyunda ve evlidir en son projesi olarak bir başkadır resimde

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)