Sadakatsiz dizisi heyecan dolu sahneler! Cansu Dere (Asya) diziden ayrılıyor mu?

Ahmet Yayla
By -
0

 Sadakatsiz dizisi Asya öldümü? Cansu dere diziden ayrılıyor mu?

Kanal d ekranlarının flash dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor sadakatsiz dizisi en son bölümünde final sahneleri ile izleyenlerini yine merak ettirdi.

Cansu dere diziden ayrıldı mı?
Sadakatsiz dizisi Asya öldü mü? Cansu Dere diziden ayrılıyor mu?



Asya'nın Ali'nin öldüğünü söylemesi üzerine Volkan Asya'yı itiyor ve yere düşen Asya kanlar içinde kalıyor bunun üzerine eve Ali'nin gelmesi üzerine Volkan ne yapacağını şaşırıyor işte bu sahnelerden sonra dizinin hayranları özellikle Asya'nın yani Cansu dere'nin ölüp ölmediğini merak ediyorlar ve internet üzerinden araştırma yapıyorlar. Peki sadakatsiz dizisi Asya öldümü Cansu dere diziden ayrılıyor mu detaylar haberimizde...

Sadakatsiz dizisi heyecan dolu sahneler ile bitti!
Sadakatsiz dizisi Cansu dere diziden ayrılıyor mu?



Kanal d'de yayınlanan ve reytingleri alt üst eden sadakatsiz dizisinin bu sahnelerinde Ali'nin annesinin başına gelerek ağlaması ve Asya'nın yerde kanlar içinde yatması acaba izleyenleri Asya öldümü sorusunu araştırmaya sevk ediyor.




Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca Özge Özder, Eren Vurdem, Taro Emir Tekin, Yeliz Kuvancı, Burak Sergen ve Berrin Keklikler gibi isimler yer alıyor.

Sadakatsiz dizisi heyecan dolu sahneler ile bitti!
Cansu dere diziden ayrılıyor mu?



Ama şimdiden hayranlarına müjdeli haberi verelim her ne kadar da uyarlandığı dizi de 10 bölüm olarak çekilen bu dizi final sahnelerinde heyecanlandırmış olsa da Türkiye versiyonunda sadakatsiz dizisi Asya ölmeyecek ve Cansu dere diziden ayrılmayacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)