Akrep dizisi hangi diziden uyarlama? Akrep dizisi nerede çekiliyor?

Ahmet Yayla
By -
0

 Merhaba arkadaşlar ekranlara yeni gelen akrep dizisi ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekti. Her zaman olduğu gibi izleyenler beğendikleri bizlerin nerede çekildiğini ve bir uyarlama olup olmadığını merak ediyor ve araştırıyor.

Akrep Dizisi Hangi Diziden Uyarlama?


Merak edilen soruların cevaplarını araştırdık ve bu videomuzda sizler için derledik. Peki akrep dizisi nerede çekiliyor ve hangi diziden uyarlama detay haberimizde...

Akrep dizisi nerede çekiliyor bu sorunuzun cevabını verelim. İstanbul Beykoz'da çekimleri devam eden dizinin, bazı bölümleri ise beykoz'da bulunan bir kundura fabrikasında dizi için Plato kurularak iç mekan çekimleri yapılıyor. Aynı zamanda İstanbul'da Büyükçekmece Gölü'nde de çekimler yapılıyor. Dizi sadece İstanbul'da çekilmiyor bazı bölümleri ise Kocaeli'de çekiliyor. Kocaeli Darıca'da bulunan dizi platolarında çekimler yapıldı öğrenildi.

Gelelim 2 merak edilen soruya! Akrep hangi diziden uyarlama? Star TV'nin izleyicisi ile buluşan yeni dizisi akrep hiçbir diziden uyarlama değildir. Yani bir araştırma yaparak akrep dizisi hangi diziden uyarlama sorunuza alabileceğiniz herhangi bir cevap yoktur. Dizi uyarlama değildir!

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)