Bir annenin günahı dizisi nerede çekildi diziseti hangi şehirde hangi diziden uyarlama?

Ahmet Yayla
By -
0

 Bir annenin günahı nerede çekildi dizi seti hangi şehirde hangi diziden uyarlama?

Kanal d ekranlarının yeni dizisi Bir annenin günahı 3. bölümü ile ekranlara geldi. Bizi ilk 2. bölümünde reytinglerde güzel olanlar yakaladı.
Bir annenin günahı dizisi nerede çekildi hangi şehirde hangi diziden uyarlama
Bir annenin günahı nerede çekildi diziseti hangi şehirde hangi diziden uyarlama?


Bir annenin günahı dizisi hayranları 3. bölümden sonra dizinin nerede çekildi ve dizi setlerinin nerede olduğunu merak ediyor ve araştırıyorlar. 

Bu haberimizde sizler için bir annenin günahı dizisinin nerede çekildiğini dizi setleri nerede olduğunu araştırdık ve sizlerle paylaşmak istedik. 

Bir annenin günahı nerede çekiliyor? diziseti hangi şehirde?çekim yerleri neresi? Hangi diziden uyarlama? hepsi sizler tarafından merak ediliyor.

Bir annenin günahı dizisi İstanbul'da Beykoz'da çekiliyor özel çekim setleri oluşturularak yapılan çekimler aynı zamanda okul sahneleri de ekrana geliyor bu sahnelerde İstanbul üniversitesi'nde çekiliyor.

Suna'nın balık restorantı olarak geçen dükkan gerçekten yok bu alanı dizi setinde platform kurularak hazırlanan bir mekan. 

Beykoz'da hazırlanan platformlarda çekilen dizide deniz kenarı sahil olan bölgelerde Beykoz sahilinde çekiliyor.


Bir Annenin Günahı, Filipinler’de reyting rekorları kıran televizyon dizisi Mother’s Guilt, veya Hanggang Saan’ın uyarlamasıdır.

Bir Annenin Günahı cumartesi saat 20 ’de Kanal D’de

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)