Gönül Dağı Dilek'in annesi Gülsüm öğretmen kimdir gerçek adı ne?

Ahmet Yayla
By -
1
Merhaba gönül dağı dizisi hayranları.TRT 1 ekranlarının cumartesi günleri izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Gönül dağına yeni katılan oyuncu dilek'in annesi Gülsüm öğretmen kimdir? merak ediliyor ve araştırılıyor.
Gönül Dağı Gülsüm öğretmen kimdir gerçek adı
Gönül Dağı dizisi Ulviye Karaca kimdir?


 Hazırladığımız bu haberimizde sizler için bu konuyu araştırdık ve Gülsüm öğretmenin bilgilerini aktarmaya çalıştık. Şimdi haberimize başlayalım. Gönül Dağı dizisinde Gülsüm öğretmen rolünü oynayan oyuncu kimdir. 

Dizide Gülsüm öğretmen rolünü Ulviye Karaca üstlenmiştir.merak edilen bir konu ise Gülsüm öğretmenin dilek'in annesi olup olmadığı. 

Reyting sıralarında en üst 1. sırayı alan gönül dağı dizisinin yeni oyuncusu Ulviye Karaca kimdir? kısaca bir biyografisine bakalım.

1 Mart 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.


Ulviye Karaca’nın oynadığı diziler


Gönül Dağı – Gülsüm Öğretmen

Gençliğim Eyvah (Nuriye Bozoğlu, 2020)

Beni Affet (8 Sezon, Zühre Anne, 2011-2018)

Süper Babaanne (Asuman, 2008.

Biyografisinden de görüldüğü üzere Ulviye Karaca çok başarılı bir sanatçı. İnanıyoruz ki Gönül Dağı dizisinde de rolünün hakkını sonuna kadar verecektir sizde Gönül Dağı dizisi Gülsüm öğretmen hakkında görüşlerinizi aşağıdan yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum Gönder