Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi - Oyuncuları, Konusu ve nerede çekildi? TRT 1

Ahmet Yayla
By -
0

 Merhaba arkadaşlar bugün bu videomuzda sizlere TRT1 ekranında yeni yayın hayatına başlayacak olan bir zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında merak edilen bilgileri paylaşmaya çalışacağız. dizi hakkında vereceğimiz bilgileri misafirim Selami ile birlikte sizlere sunacağım.  Selami bir zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında izleyenlere sen neler söyleyeceksin.

Bir zamanlar kıbrıs
Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi 


Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında artık detaylar belli olmaya başladı. TRT dizi hakkında önemli açıklamalar yaptı, dizi adından da belli olduğu gibi tüm bölümleri senaryosu Kıbrıs'ta çekilecek ve bu özelliği ile bir ilke de imza atacak ilk defa bir ulusal Kanal da bu tür bir dizi yayınlanıyor. "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini anlatacak. 

Selami dizi oyuncuları ve senaryosunu Kimin yazdığı hakkında merak edenler için bilgi verir misin?

Tabii merak edilenleri sırasıyla anlatayım. Emre Özdür ve Başar Başaran, senaryosunu yazıyorlar. yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan bulunuyor. Çekimleri Kıbrıs'ta devam eden dizinin setine Ada halkının da çok fazla ilgi gösterdiği görülüyor. Kıbrıs Türklerinin vermiş olduğu mücadeleyi gerçek olaylardan esinlenerek ekrana gelecek olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi,  1963 yılında Kıbrıs'ta şiddetli bir şekilde yaşanan olayları anlatacak.

Peki bir zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Evet bir zamanlar Kıbrıs dizisi oyuncu kadrosu çok güçlü iyi oyunculardan oluşuyor. Hürriyet gazetesinden edindiğim bilgiye göre. Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli rolünü Ahmet Kural, eşi İnci'yi Pelin Karahan, Türkiye'den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor. Rum komutan Samson'u Tayanç Ayaydın, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı ise Devrim Saltoğlu oynayacak.Dizinin kadrosunda ayrıca Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün ve Bade Arazlı yer alıyor.



Bir zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Bir haberimizin daha sonuna gelmiş olduk bu tür haberlerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterlidir bu videomuz hoşunuza gittiyse lütfen beğenmeyi unutmayalım hoşça kalın.


#birzamanlarkibris

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)