Netflix’in Psikolojik Gerilim Türündeki Yeni Dizisi Behind Her Eyes'ın Oyuncu Kadrosunda Kimler Bulunuyor?

Efkar Can
By -
0
Netflix'in yeni psikolojik gerilim filmi Behind Her Eyes'ın oyuncu kadrosu, bekar bir annenin patronu ve karısıyla gergin ve istikrarsız bir evlilikle iç içe geçmesinin sürükleyici bir hikayesini anlatıyor. Bunu çok fazla ayrıntılı olarak açıklamak, muhtemelen geldiğini göremeyeceğiniz dönüm noktasını bozabilir. Altı bölümlük dizinin uyarlandığı Sarah Pinborough romanını okumadıysanız ve birkaç ipucu tanıdık gelmese de, kariyerleri zaten Birleşik Krallık'taki gölet boyunca kurulmuş ve Hollywood'un seçkinleriyle bazı etkileyici bağlantıları var. Game of Thrones alum (Robert Aramayo), ikonik bir müzisyenin kızı (Adele'yi oynayan Eve Henson) ve çok uzaktaki bir galaksiyle yakın bağları olan bir aktrisin nişanlısı (Tom Bateman David'i hayata getiriyor. Öyleyse, bu ipuçlarını tam olarak kıramazsanız, Behind Her Eyes hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. 




Eve Hewson (Adele Ferguson)
Gizemli ve yalnız Adele'yi canlandıran Eve Hewson, Eleanor Catton'ın Man Booker ödüllü romanından uyarlanan BBC dizisi The Luminaries'deki rolüyle beğeni topladı . Ayrıca 2018'de Robin Hood'un yeniden çevriminde göründü ve Tom Hanks'in kızını oynadı.


Tom Bateman (David Ferguson) 
Çalışanıyla bir ilişkiye sürüklenen ve aynı zamanda zehirli bir evlilikten muzdarip bir psikiyatrist olan Tom Bateman, kök salmak isteyeceğinizden pek emin olmadığınız bir adamı canlandırıyor. Bir Netflix röportajında "Bir oyuncu olarak bencilce, size bir rol sunduklarında, onu okursunuz ve 'Oh, parçalarım harika' diyorsunuz ve öyleydi. "İlk başta, 'Onu kutsa, o sadece bu normal adam' diye düşündüm ve sonra 'Oo, o bir canavar' diye düşündüm. Sonra düşündüm, 'O bu inanılmaz geçmişi olan bir kırık adam.' " 31 yaşındaki gönül yarası, önceki rolleri ve yardımcı yıldızları içeren etkileyici bir listeye sahip. Pek çok jeneri arasında Johnny Depp ve Michelle Pfeiffer ile birlikte Murder on the Orient Express'te ve Hulu'nun Into the Dark'ta başrol oynadığı 2017 aksiyon komedisi Snatched'da Amy Schumer ile birlikte oynaması yer alıyor. Ve birkaç eğlenceli gerçek? 14 kardeşten biri, bir ikizi var ve bildirildiğine göre Star Wars yıldızı Daisy Ridley ile nişanlı.



Simona Brown (Louise Barnsley)
Simona Brown, kendisini patronu ve sorunlu karısıyla bir aşk üçgeninde (bir nevi) bulan bekar bir anne ve sekreter Louise'dir. Brown , karakterinden bahsederken Metro'ya "Onun oldukça ilişkilendirilebilir olduğunu söyleyebilirim" dedi . "Kim olduğunu unuttuğu noktaya kadar tüm hayatını oğluna harcayan bekar bir anne. Kendine güveni yok, cesur bir surat takıyor ve gerçekten biraz dağınıkken her şey yolundaymış gibi davranıyor. Bu korkunç gece dehşetinde tezahür eden geçmiş bir travmanın üstesinden gelemedi. "


Robert Aramayo (Rob)
Game of Thrones hayranları, Aramayo'yu ortaçağ fantastik destanının 6. ve 7. sezonlarından genç bir Ned Stark olarak tanıyabilir. Ve o seti Amazon'un yaklaşan kurşun gibi başka gişe bombası seri girmek Halkalar Efendisi serisinin. Aramayo, heyecan verici bir sırrı olduğu ortaya çıkan Adele'nin rehabilitasyondaki en iyi arkadaşı olarak dikkatimizi çekti.


Tyler Howitt (Adam)
Louise'in küçük oğlunu, HBO Max'in His Dark Materials'ta da görmüş olabileceğiniz Tyler Howitt canlandırıyor .

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)