Sevilen Dizi Elite'in Gelecek Sezonunda Bizi Ne Gibi Süprizler Bekliyor ?

Efkar Can
By -
0

 Netflixin Sevilen dizisi Elite in casti 5. Sezon öncesinde yenilendi.4.sezonun başlamasıyla Elite marka ve isim değeri yüksek bir cast oluşturacak .Dizide Carla karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ester Expósito dizideki karakterinin  yolculuğunu  Oprahmag Adlı siteye anlattı.     



Carlanin 4. Sezonda diziye girecek karakterler arasında olduğunu söyledi.

Élite's Las Encinas'taki kesintisiz drama, hayatımızda yaşanan dramlar için mükemmel bir kaçış sunuyor. Neyse ki, yakında zamanda  ortadan kalkmayacak ispanyol yapımı bu  dizide 2020 de 4. Sezon için yenilenen kadro bu kez ise 5. Sezon için büyük bir yapılanmaya gidiyor .

Élite'nin dördüncü sezonunda yepyeni karakterler yer alacak. Élite'nin üçüncü sezonunun sonunda, birbirine sıkı sıkıya bağlı ana karakter kabilesi liseden mezun olur. Ve Élite'nin resmi Instagramındaki bir fotoğrafa göre, dördüncü sezon yeni bir grup lise öğrencisini tanıtacak. Élite, her iki sezonda bir tamamen değiştiren uzun süredir devam eden İngiliz gençlik programı Skins'e benzer bir modeli resmen benimsiyor. Karakterler mezun olur ama lise yaşam döngüsü devam eder.
Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch ve Manu Rios. Karakterleri hakkında ayrıntıları bilmesek de, Élite yazarlarının nelerden heyecan duyuyoruz. oda, yalnızca Instagram sayfalarına göre hayal kuracak. 5 milyondan fazla Instagram takipçisi olan 21 yaşındaki Rios, grubun en "Insta ünlüsü". 21 yaşındaki İspanyol aktör, TV şovlarında görünmenin yanı sıra popüler bir YouTube sayfasına sahip.

Yine 21 yaşındaki Pol Granch, İspanya'nın X-Factor finalinde yer alan bir şarkıcı. Élite'den Danna Paola gibi, başarılı bir müzik kariyeri var. Babası Fransız, bu yüzden Granch da akıcı Fransızca konuşuyor.
Yine 21 yaşındaki Diaz, İspanyol TV'de sayısız kez görüntülenen etkileyici bir IMdB sayfasına sahip. Son olarak, Cariddi'in İspanyol filmlerinde ve TV şovlarında küçük rolleri vardır, ancak Élite tartışmasız onun çıkış anıdır.
Garanti edilen Sezon 5, iki yeni karaktere sahip olacak.Oyunculara Arjantinli oyuncu Valentina Zenere ve Brezilyalı oyuncu André Lamoglia katılacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)