Didem Arslan Yılmaz, Rakiplerine "Hodri meydan, ya herro ya merro!"

Ahmet Yayla
By -
0

 Show TV'de program yapan haberci Didem Arslan Yılmaz, diğer kanallardaki rakiplerine ateş püskürdü. 



Kayıp Yasin'le ilgili olayın araştırmaları sürerken konuklarının telefonla arandığını söyleyen Didem Arslan Yılmaz, "Yanınızda çalışan gazeteciler değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın. 

Ahlaksız, namussuz, vicdansız insanlar onlar. Sen onun kim olduğunu biliyorsun, sana sesleniyorum" dedi. 

Oldukça sinirlenen Yılmaz, elinde kayıtlar olduğunu ve gerekirse deşifre edeceğini de açıkladı.

Show TV'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına kayıp çocuğu Yasin için katılan baba Yavuz Şahin, eşinden şüphelendiğini belirterek olayın aydınlatılmasını istedi. 

Yürütülen çalışmalarda ihbar hattına bağlanan bir seyircinin söyledikleri ise Yasin olayıyla ilgili yeni detayları su yüzüne çıkardı.


Anne Ümmü Şahin'le birlikte sığınma evinde birlikte kaldığını söyleyen bir kadın, Şahin'in sığınma evine ilk gittiğinde yanında bir buçuk yaşında bir kız çocuğu olduğunu ve programda anlattıklarının yalan olduğunu iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Aynısını size iade ediyorum. Siz gazeteci olamazsınız. Siz kumpasçısınız, ahlaksızsınız, vicdansızsınız, namussuzsunuz. Biz burada namusumuzla çalışıyoruz. Ben 30 yıllık gazeteciyim ve gazetecilik etikleri çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. RTÜK çerçevesinde bu yayınları yapıyorum. Yanınızda çalışan gazeteciler değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın lütfen, onlar gazeteci değil çünkü. Ahlaksız, namussuz, vicdansız insanlar onlar. Sen onun kim olduğunu biliyorsun, sana sesleniyorum. Bir daha benim yayınıma gelen konukları arayıp, onları rencide edersen seni bu ekranlarda deşifre edeceğim. Elimde kayıtlar var, bunları ekranda göstereceğim. Hodri meydan, ya herro ya merro!"

Haberin Devamı için: https://www.mynet.com/didem-arslan-yilmaz-dan-rakip-programlar-icin-cok-sert-sozler-ahlaksizca-suclamalarda-bulunuyorlar-377156-mymagazin

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)