Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu belli oldu! Gelinim Mutfakta 20 Aralık Pazartesi sunucusu Songül Karlı

Ahmet Yayla
By -
0
Kanal D'nin fenomen yarışması gelinim mutfakta, Fatih Ürek ile başlamıştı yalnız sunucu sıkıntısı yaşayan yarışma sonrasında, Onur büyüktopçu, Seda sayan ve Demet Akalın olmak üzere 4 tane sunucu değiştirdi.

Bu durum karşısında yapımcılar yarışmaya sunucu dayandıramadı ve formatı değiştirerek, her hafta programı yeni bir ünlü ismin sunacağını söylemişlerdi.

Fakat geçen hafta bu formatın değiştiği ve programa kalıcı bir sunucunun belirlendiği haberi verilmişti.

Yarışmayı her hafta sunan ünlüler arasında en çok reytingi, Turgay başyayla'nın sunduğu bölümler almıştı ve bunun üzerine, gelinim mutfakta yarışmasının yeni sunucusu olarak Turgay Başyayla söyleniyordu.

Başyayla, "Bu işi çok sevdim, hem lezzet hem keyif alıyorum bu tür programlarda... Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah çok keyifli bir programla seyirci karşısında olacağım." demişti.

20 Aralık pazartesi günü gelinim mutfakta yarışmasının 826. bölümünün fragmanın da Turgay başyayla'nın olmadığı görüldü.

En son gelinim mutfakta yarışmasını, işte Benim stilim yarışması'nda ünlenen Emel kızıltaş sunmuştu, fakat gelinim mutfakta yarışmasının bu yeni bölümünde gelecek hafta Songül karlı'nın sunacağı belli oldu.

Şimdi herkes Turgay Başyayla ile gelinim mutfakta yarışması ne zaman ekrana gelecek bunu merak ediyor.

Sizlerde bu konu hakkında görüşlerinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)