İlke Duman, üzerine işemişlerdi! o anları Hakan Ural'a anlattı

Ahmet Yayla
By -
0
Dün Türk müzisyen, gezgin Ayhan Sicimoğlu, sosyal medyadan paylaşarak kamuoyu yarattığı olan taraflarından müzisyen İlke Duman, başlarına gelen korkunç olayı sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında anlattı.
İlke Duman “Evimizin önünde idrarını yapan genç bir çocuk vardı. Çok rahat şekilde bunu yapıyordu.” dedi. Eşinin tepki göstermesi üzerine gencin durmadığını söyleyerek “Eşim: “Kardeşim ne yapıyorsun? Utanmıyor musun? deyince ‘Sana mı soracağım?’ sözleriyle benim üzerime doğru yapmaya devam etti. dedi.

Ardından şiddete maruz kaldıklarını anlatan Duman, “Bütün uzuvları ortada şekilde saldırdılar. Alkollü 3-4 kişi eşimi yere yatırdılar, dövdüler. Kafasına, kulağına bastılar. Ben yalvardım onlara. Araya ben girince bana da vurdular.” dedi. Polislerin gelmesiyle 2 saldırganın yakalandığını diğerlerinin ise kaçtığını belirten müzisyen Duman “Kötü bir gece geçirdik. Biz böyle insanlar değiliz. Bunları sadece haberlerde izlerdik, başımıza geldi, çok üzgünüz” ifadesini kullandı. Eşinin saldırıdan sonra vücudunda hasar kaldığını söyleyen Duman, “Biz müzisyeniz, elimiz ayağımız kulağımız bize lazım. Eşim şu an işitme kaybı yaşıyor.” sözleriyle isyan etti.

Haberin Kaynağı: https://www.mynet.com/amp/kadikoy-moda-da-uzerine-isemislerdi-muzisyen-ilke-duman-o-anlari-hakan-ural-a-anlatti-magazin-377483
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)