İstanbul Üniversitesi ısıtma için Mimsan'ı seçti

Ahmet Yayla
By -
0
39 yıldır verimli merkezi ısıtma teknolojileri üreten Mimsan, entegre ekonomizörlü MGS serisi Üç Geçişli Skoç Tip Sıcak Su Kazanları ile bu kez de İstanbul Üniversitesi'nin ek hizmet binasının ısıtmasında yüzde 95 verimlilik sağlayarak, hem atık enerji miktarını azaltıp, çevreyi koruyacak hem de enerji maliyetlerini düşürerek, ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

İleri kazan teknolojileriyle ısıtma sektörünün inovatif markası olan MİMSAN, Türkiye'nin önde gelen projelerine yüksek katma değer sunmaya devam ediyor.

Mimsan son olarak ülkemizin köklü üniversiteleri arasında yer alan İstanbul Üniversitesi'nin Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi'nde inşa edilen ek hizmet binasının ısıtma sistemlerindeki çözüm ortağı oldu.

Isıtmada yüzde 95 yanma verimi

Binalarda ve endüstrilerde iç ortam havasını ısıtırken, yüksek tasarruf sağlayan çözümler sunmayı misyon edinen Mimsan, entegre ekonomizörlü "MGS serisi Üç Geçişli Skoç Tip Sıcak Su Kazanları"nın tercih edildiği İstanbul Üniversitesi ek hizmet binasının ısıtmasında yüzde 95 yanma verimi ve böylece minimum enerji tüketimi sağlayacak.

Entegre ekonomizörler ile sistemde %10 verim artışı

Projede hizmet verecek olan 5 adet 6000 kw kapasiteye sahip MGS serisi kazanlara entegre ekonomizerler ile akışkanların ön ısıtması sağlanarak, enerji tüketiminin azaltılması ve böylece sistemde yüzde onlara varan oranda verim artışı sağlamaktadır.

Çevreci teknoloji

Merkezi ısıtma sistemleri için özel olarak tasarlanan "MGS serisi Üç Geçişli Skoç Tip Sıcak Su Kazanları", yüksek yanma verimi özelliği ile hem yakıt tüketimini azaltıyor hem de buna bağlı olarak atmosfere salınan baca gazı emisyon değerlerini düşürerek, çevre kirliliği konusunda da önemli bir kazanım sunuyor.

İşletme kolaylığı

"MGS serisi Üç Geçişli Skoç Tip Sıcak Su Kazanları" sahip oldukları dijital LCD kontrol paneli ve Modbus özelliği ile sisteme uzaktan erişim imkânı sunarak, işletmede kolaylık sağlıyor. Uzaktan yönetilebilen kazanların kazan suyu çıkış sıcaklığı, dış hava sıcaklığına göre ayarlanabiliyor. Böylece cihaz, çalışması istenilen saatlerde konfor şartlarına uygun olarak çalıştırabiliyor, diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanıyor.

Satış sonrasında da eşsiz bir deneyim

Mimsan, yurtiçinde 128 servis noktası ile satış sonrasında müşterilerine güven veriyor.


Kaynak: Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)