Memurlar Refah Payı talep ediyor !

Ahmet Yayla
By -
0
Memurlar Refah Payı İstiyor !

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret ederek, memura refah payı ödenmesini talep etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'in de hazır bulunduğu görüşmede çalışma hayatında yer alan sorunlar ile ek zam, refah payı, vergi düzenlemesi, sözleşmelilere kadro gibi bir çok konu gündeme taşındı. Görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Genel Başkan Önder Kahveci; toplantıya ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi.

Bu haber ilginizi çekebilir ! HEKİM EYLEMİ DEVAM EDECEK 
Refah Payı Uygulaması Memurun Alım Gücünü Yükseltecek

Genel Başkan Kahveci; "Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu olarak bugün Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettik. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Bilgin'in de hazır bulunduğu görüşmede asgari ücrete kadar olan ücret gelirlerinden vergi kesintisi yapılmaması yolundaki düzenlemeye ilişkin memnuniyetimizi dile getirdik. Bu konuya ilişkin olarak yaşanabilecek aksaklıkların giderilmesini talep ettik.  Yaşanan ekonomik gelişmelere paralel olarak kamu çalışanlarının zararlarını karşılamak üzere EK ZAM verilmesi talebimizi görüştük,  REFAH PAYI uygulamasının memurlarımızın alım gücünü yükselteceğini ifade ettik. Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi konusundaki beklentilerimizi Sayın Cumhurbaşkanına ilettik. Ayrıca kamu çalışanlarımızın acil çözüm bekleyen 3600 ek göstergenin tüm kamu çalışanlarını kapsayacak ve beklentileri karşılayacak şekilde düzenlenmesi, yardımcı hizmetliler, bayram ikramiyesi, tüm ödemelerin emekliliğe sayılması, mülakatın kaldırılması ve yönetici atamaları gibi konuları içeren  raporumuzu kendisine sunduk" (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)