Aziz Sevenlerine şok karar! Dizi için Final kararı alındı! Şaşırtan Neden

Ahmet Yayla
By -
0

 O3 Medya yaptığı yazılı açıklamada Aziz dizisini bitirdiğini duyurdu. Yazılı bir açıklamada: “Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denildi. Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, eşinin doğum yapması nedeniyle bir süre Amerika'da kalacak. Yıldırım'ın ekibe ne zaman döneceği konusunda net bilgi vermediği için perde arkasında bazı iddialar ortaya atıldı.

Aziz Dizisi



Yıldırım yalanlamıştı 

Yıldırım bu iddiaları yalanlamıştı; “Bazı haberler gördüm; diziye dönmeyeceğime dair… Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu… Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler…” notunu paylaşmıştı.

Ancak henüz ABD'de olan Yıldırım, yeni sezonun bazı bölümlerini oynayıp ABD'ye dönmek zorunda kaldığı için dizi ortak kararla final yapacak .

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)