Vahide Perçin'in oynayacağı yeni dizisinin isim kararı bir türlü alınamadı! Adı yine değişti

Ahmet Yayla
By -
0

Vahide Perçin'in oynayacağı yeni dizisinin isim kararı bir türlü alınamadı. "Hakime Hanım" ile başlayan dizinin adı belirlenemedi. Yine değişti.

Ancak  dizinin adı değişti, yeni bir yönetmen geldi ve dizinin çekilen tüm bölümleri yeniden yapıldı, ayrıca ismi değiştirildi.

Vahide Perçin 

Yeni adı belli oldu 


Hakime Hanım dizisinin yeni adı Benim Mutlu Ailem olarak açıklandı. Ancak görünen o ki dizinin adı yine değişti. Çok yakında izleyici karşısına çıkacak dizinin yeni adı Aldatmak. Hikayenin başlığı kısa sürede iki kez değişti ve halk arasında kafa karışıklığına neden oldu.

Amerikan Your Honor'un Türkçe versiyonu


Vahide Perçin, hukuk konusunun gündeme geleceği dizide etkin Hakim olarak ekrana gelecek. Hukuk temalı drama geçen kış çok ilgi gördü. ATV'de ayrıca Amerikan dizisi Your Honor'un Türkçe versiyonu olarak gösterildi. Ancak dizi, güçlü senaryosuna ve oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde başarılı olamadı.

Sonu Aynı olmasın


Hayranları, Hakime Hanım Ülkü olarak değerlendireceğimiz Vahide Perçin'in böyle bir role yakışacağını çok iyi biliyor. Murat Saraçoğlu kadar önemli bir yönetmen tarafından çekilecek olan yeni diziyle ilgili iddialar yüksek ancak sonucun Hakim dizisiyle aynı olma riski kamuoyunun kafasında.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)