Arka Sokaklar 17. Sezonuna Mesut Komiser’siz başlayacak

Ahmet Yayla
By -
0
Arka Sokaklar dizisi yarın 17. sezon çekimlerine başlayacak. Ancak  ilk kez Şevket Çoruh'un oynadığı Mesut karakteri olmadan, sette çekimlere başlanacak. 

Arka Sokaklar 17. Sezonu Mesut Komiser’siz
Arka Sokaklar 17. Sezonuna Mesut Komiser’siz 

Türk sinema ve drama tarihinin emektarı Türker İnanoğlu imzalı dizinin 16. sezon finalinde  komiser vurularak yaralanmıştı. Yeni sezonda Komiser Mesut'un tedavi gördüğü ve Şevket Çoruh'un istediği zaman diziye dönebileceği söylenecek. 
 
Öte yandan Erler Film bugün yazılı bir açıklama yaparak, Arka Sokaklar hakkında rahatsız edici paylaşımlar yapan bir hesap hakkında bilgi verdi. Açıklamada şunlar söylendi:

"Şirketimiz genel koordinatörü Sayın Yılmaz Ekmekçi adıyla açılan @yılmazekmekçi29 isimli Instagram hesabı sahtedir. Kendisinin bir Instagram hesabı bulunmamaktadır. Bu hesaptan atılan hiçbir gönderinin ne kendisi ne de şirketimizle ilgili bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu nedenle bu hesap üzerinden gönderilen hiçbir gönderiye itibar edilmemesi gerektiğini, sahte hesap hakkında daha gerekli hukuki işlemlerin yapılacağını bilgilerinize sunarız saygılarımızla…"

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)