Baba Şefkatiyle Yol Veren Trafik Polisimiz: Şefkatli Uyarı, Örnek Davranış

Ahmet Yayla
By -
0

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden Alper Gökhan Yıldırım, Motosiklet Sürücüsüne Anlamlı Yaklaşımıyla Takdir Topluyor



Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Şahin Polis Aracı sürücüsü Alper Gökhan Yıldırım, görevini icra ederken sergilediği örnek davranışla taktir topluyor. Bir motosiklet sürücüsü tarafından cep telefonuyla kaydedilen video, sosyal medyada büyük duygusal bir etki yaratıyor.


Videoyu izleyenler, trafik polisinin ceza yazmaktan ziyade baba şefkatiyle yaklaştığı anları görünce etkilenmemek elde değil. 27 yaşındaki genç motosiklet sürücüsüne karşı samimi bir tutumla yaklaşan Alper Gökhan Yıldırım, adeta bir baba şefkatiyle motosiklet sürücüsünü uyarıyor ve trafik kurallarına uyması konusunda nazikçe tavsiyelerde bulunuyor.


Olayın geçtiği yer olan Samsun'da yaşayan vatandaşlar, Alper Gökhan Yıldırım'ın insan odaklı yaklaşımının, trafik cezaları yerine farkındalık ve uyarma üzerine kurulu olmasının takdire şayan olduğunu belirtiyorlar. Gerekli denetimleri yaparken bile duygusal bir bağ kurabilen bu örnek trafik polisinin, sadece kanunlara değil, trafikteki diğer sürücülere de örnek olması bekleniyor.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Alper Gökhan Yıldırım, bu video sayesinde sosyal medyada övgü dolu yorumlarla karşılaştı. Kendisini tebrik etmek ve örnek tavrı için teşekkür etmek isteyenler, onunla telefonla iletişime geçerek takdirlerini iletiyorlar.


Trafik kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğu bir kez daha hatırlatılan bu duygusal anlar, tüm sürücülere ve özellikle motosiklet sürücülerine yönelik bir çağrı niteliği taşıyor. "Hayatla Yarışılmaz" mesajıyla vurgulanan trafik güvenliğine katkı sağlamak için hepimizin daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiği unutulmamalıdır. Alper Gökhan Yıldırım gibi trafik polislerinin özverili ve şefkatli yaklaşımları, trafikteki farkındalığı artırarak daha güvenli yollarda seyahat etmemize yardımcı olacaktır.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)