Çöp Adam Dizisi 2. Sezon Öncesi Oyuncu Ayrılıkları!

Ahmet Yayla
By -
0

 Sedef Avcı ve Hülya Şen'in Diziden Vedalaştığı Haberiyle Şok!



OGM Pictures'ın imzasını taşıyan "Çöp Adam" dizisi, eylül ayında seyirciyle buluşacak olan 2. sezonuyla birlikte hikayesinde değişiklikler yapacağını duyurdu. Bu değişiklikler doğrultusunda birçok oyuncuyla yolların ayrıldığı bugün resmi olarak açıklandı. Başrol oyuncularından Sedef Avcı da bu ayrılan isimler arasında yer alıyor. Dizinin Berrin karakterini canlandıran Sedef Avcı, bir veda yazısı yayınlayarak ekibe teşekkürlerini iletti. Avcı, "Güzel bir sezondu. Harika bir ekiple harika dostluklara sahip oldum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık. Yeni sezonda yolunuz açık olsun" sözleriyle ekibe veda etti.

Nesrin diziden ayrıldı 

Dizide Nesrin karakterini canlandıran Hülya Şen de ekibe veda etti ve bir veda yazısı paylaştı. Şen, "Cânım Nesrin, biraz zamansız olsa da gidişin, yiyecek ekmeğin vardır diye düşünüyorum başka yalılarda. Birçok kişi 'kaç yılın Nesrin'i sin, niye tencere tava taşıyorsun' dese de ben sana hiç o gözle bakmadım. Ayrıca yılların, edinilmiş tecrübelerin ispata ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum. O yüzden sen benim ve arkadaşlarımın kıymetlisiydin. Bu yolculukta yanımda olan bütün oyuncu ve ekip arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Sezonda yolunuz açık, reytinginiz bol olsun" ifadelerini kullandı.

Oyuncular ayrılıyor 

Ayrıca dizinin diğer oyuncuları Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu ve Şeyda Terzioğlu'nun da ayrıldığı öğrenildi. Yeni sezonda "Çöp Adam" ekibi, değişen kadrosuyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)