Çöp Adam Dizisi 2. Sezon Oyuncuları

Ahmet Yayla
By -
0

 Murat Yıldırım, Demet Özdemir, Berkay Ateş, İpek Filiz Yazıcı ve Burak Yörük, Çöp Adam Dizisi 2. Sezon'da başrolleri paylaşacak.

Çöp Adam dizisi

Çöp Adam Dizisi 2. Sezon, 11 Nisan 2023 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başladı. Dizi, Tamer ve Peri'nin sıra dışı bir şekilde karşılaşıp tehlikeli bir oyunun içine hapsolmalarını konu alıyor.

Dizi, ilk sezonunda büyük bir başarı elde etti ve ikinci sezonu için de büyük bir heyecan var. Dizideki oyuncuların performansları da çok beğenildi.

İşte Çöp Adam Dizisi 2. Sezon oyuncuları hakkında bazı bilgiler:


* Tamer rolünde Murat Yıldırım: Murat Yıldırım, Türk sinema ve dizi oyuncusu. İlk olarak 2003 yılında "Alacakaranlık" adlı dizide rol aldı. Daha sonra "Aşka Sürgün", "Ezel", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" ve "Paramparça" gibi dizilerde rol aldı. Yıldırım, Çöp Adam Dizisi'ndeki performansıyla çok beğenildi ve dizinin ikinci sezonunda da rol alacak.

* Peri rolünde Demet Özdemir: Demet Özdemir, Türk sinema ve dizi oyuncusu. İlk olarak 2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide rol aldı. Daha sonra "Kurt Seyit ve Şura", "Çilek Kokusu" ve "Erkenci Kuş" gibi dizilerde rol aldı. Özdemir, Çöp Adam Dizisi'ndeki performansıyla çok beğenildi ve dizinin ikinci sezonunda da rol alacak.

* Bülent rolünde Berkay Ateş: Berkay Ateş, Türk sinema ve dizi oyuncusu. İlk olarak 2012 yılında "Güneşi Beklerken" adlı dizide rol aldı. Daha sonra "Aşk Laftan Anlamaz", "Siyah İnci" ve "Çukur" gibi dizilerde rol aldı. Ateş, Çöp Adam Dizisi'ndeki performansıyla çok beğenildi ve dizinin ikinci sezonunda da rol alacak.

* Cansu rolünde İpek Filiz Yazıcı: İpek Filiz Yazıcı, Türk sinema ve dizi oyuncusu. İlk olarak 2015 yılında "Kırgın Çiçekler" adlı dizide rol aldı. Daha sonra "Aşk Ağlatır" ve "Aşk Tesadüfleri Sever 2" gibi dizilerde rol aldı. Yazıcı, Çöp Adam Dizisi'ndeki performansıyla çok beğenildi ve dizinin ikinci sezonunda da rol alacak.

* Hakan rolünde Burak Yörük: Burak Yörük, Türk sinema ve dizi oyuncusu. İlk olarak 2016 yılında "Gülümse Yeter" adlı dizide rol aldı. Daha sonra "Aşk Laftan Anlamaz" ve "Aşk Ağlatır" gibi dizilerde rol aldı. Yörük, Çöp Adam Dizisi'ndeki performansıyla çok beğenildi ve dizinin ikinci sezonunda da rol alacak.

Çöp Adam Dizisi 2. Sezon'un oyuncuları, ilk sezondaki performanslarını devam ettirirlerse dizi, çok daha büyük bir başarı elde edecek.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)