Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi'nden Mezun Olan Subayları Tebrik Etti

Ahmet Yayla
By -
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi'nin kara, deniz ve hava harp enstitülerinde eğitimlerini tamamlayan subaylarımızı ve misafir öğrencilerimizi canı gönülden tebrik etti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, mezun olan subaylarımıza ve misafir öğrencilere yaptığı açıklamada, milletimiz adına üstlenecekleri tüm sorumluluklarda başarılar dileyerek, Allah'tan muvaffakiyetler niyaz etti.


Millî Savunma Üniversitesi'nde tamamlanan kara, deniz ve hava harp enstitülerindeki eğitimlerin, subayların donanımlarını artırdığını ve vatan savunmasında üstlenecekleri görevler için gereken bilgi ve becerileri kazandırdığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, subayların bu önemli dönüm noktasını gururla kutladı.

Mezun olan Subaylar 



Cumhurbaşkanı Erdoğan, subayların üstlenecekleri sorumlulukların büyük önem taşıdığını vurgulayarak, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için fedakarlıkla hizmet etmeleri gerektiğini ifade etti. Mezun olan subaylara, milletimizin gönlünde taht kurmuş kahraman öncüler olarak güvendiğini ve inandığını belirtti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın subaylara yönelik tebrikleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlü ve etkin bir şekilde hizmet etmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi. Mezun olan subaylarımızın, Türkiye'nin milli savunma gücüne katkı sağlayacaklarına olan inanç, devletin ve milletin kendilerine duyduğu güveni yansıtmaktadır.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, subayların eğitim sürecinde gösterdikleri özveri ve kararlılık için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Mezun olan subayların, vatanlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sadakatle hizmet etmeleri beklenmektedir.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)