Korkunç Saldırı Adana'da: HÜDA PAR İl Başkanlığına Bıçaklı Saldırı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Ahmet Yayla
By -
0

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Yaralandı, İl Sekreteri Saldırı Sonucunda Yaşamını Yitirdi; Şüpheli Gözaltına Alındı

Adana'da bugün saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına, A. S. isimli bir şahıs tarafından korkunç bir bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda HÜDA PAR Adana İl Başkanı Sayın Salih Demir yaralanırken, İl Sekreteri Sacit Pişgin hayatını kaybetti. Yaşanan trajik olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ancak olayla ilgili adli tahkikat halen devam etmektedir.


Acı dolu saldırıda yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Sayın Salih Demir'e acil şifalar diliyor, hayatını kaybeden İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.


Olayın meydana geldiği HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binası yakınında bulunanlar dehşet anlarını yaşadılar. Saldırının hemen ardından sağlık ve güvenlik ekipleri olay yerine sevk edilerek müdahalede bulundular. Ne yazık ki, İl Sekreteri Sacit Pişgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Saldırı, siyasi çevrelerde ve toplumda büyük üzüntü ve tepkiyle karşılandı. Yetkililer olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar.


HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na düzenlenen bu korkunç saldırı, şiddetin siyaset sahnesinde yarattığı endişe verici bir olay olarak hafızalara kazındı. Toplumun tüm kesimlerine çağrımız, bu gibi olaylardan kaçınmak ve barışçıl yöntemlerle çözüm aramaktır. Siyasi görüş ayrılıkları ve farklılıklar demokratik zeminde ifade edilmeli, şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez bir yöntem olarak reddedilmelidir.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)