Menderes AKP İlçe Başkanı Süleyman Artçı, Şehit Gökhan Bayraktar Anadolu Lisesi'nde Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programına Katıldı

Ahmet Yayla
By -
0


Menderes AKP İlçe Başkanı Ekrem Orhan, ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında Şehit Gökhan Bayraktar Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa katıldı.



Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Ardından, İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.



Menderes AKP İlçe Başkanı Süleyman Artçı da yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un Türkiye'nin demokrasi tarihine kara bir leke olarak düştüğünü belirterek, "15 Temmuz'da milletimiz, tanklara ve uçaklara karşı tek vücut olarak demokrasiye sahip çıktı. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğidir" dedi.



Konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından şiirler ve şarkılar okundu. Program, 15 Temmuz şehitleri için yapılan dua ile sona erdi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)