"Zeytin Ağacı" Dizisinin İkinci Sezonu Heyecanı! Yeni Karakter ve Bağlantı Detayları Ortaya Çıktı

Ahmet Yayla
By -
0

 "Zeytin Ağacı" dizisi, Netflix'in sevilen yerli içerikleri arasında yer alıyor ve ikinci sezon için hazırlıklar başladı. Gelen bilgilere göre yeni karakter "Diyar", başrol oyuncusu Ada'yla bağlantılı olacak.



Başrollerini Tuba Büyüküstün'ün üstlendiği "Zeytin Ağacı" dizisi, Netflix'in en sevilen yerli içerikleri arasında yer alıyor ve büyük bir ilgi görmesi üzerine ikinci sezonun çekimleri için hazırlıklar başladı. Dizinin yazarı Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı ikinci sezonun çekimlerinin 20 Temmuz'da başlaması planlanıyor. OGM Pictures tarafından üretilen dizi, ilk üç bölümünü Burcu Alptekin'in yöneteceği bilgisi kulislerden sızanlar arasında yer alıyor.

Dizinin Adı 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni sezonuna "Diyar" adında bir karakterin katılacağı gelen bilgiler arasında. Diyar karakterinin, başrol oyuncusu Ada (Tuba Büyüküstün) ile bir bağlantısının olacağı öğrenildi. Şu sıralar rolle ilgili oyuncu görüşmeleri yapılmakta. "Aile Dizilimi" kavramına olan ilgiyi artıran dizi, yeni sezonunda da eski ekip tarafından canlandırılan karakterlere yer verecek.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)